Hotellit Lontoossa


Lontoossa on satoja ja taas satoja hotelleja. Hinnat vaihtelevat eri vaihtoehtojen välillä huimasti.

Hotellit asiakkaiden arvioimina

  • Trip Advisor - Täältä löytyy kokemuksia hotelleista englanniksi. Kannattaa huomata, että Tripadvisor näyttää paikkakkunnan parhaimmat hotellit aina ensimmäisenä. Jos selaat hotelleja pidemmälle, niin rupeaa tulemaan sitä negatiivista palautetta.
  • Pallontallajaajat.net - Suomalaisten lähinnä omatoimimatkaajien kokemuksia lähinnä halvemman luokan majapaikoista, joten hotelleista ei hirveästi kommentteja löydy.
  • Lonely Planet - Lonely Planet on maailman suurin yksityisesti omistettu matkaoppaita julkaiseva yritys. Sen kirjat ovat luultavasti maailman suosituimpia "backpackereiden" ja pienellä budjetilla matkustavien matkaoppaita. Lonely Planetin nettipalvelussa on esitelty Lontoon hostelleja ja hotelleja yhteensä 104 kappaletta. Osasta löytyy Lonely Planetin toimittajan tekemä arvostelustelu, mutta suurin osa listauksista on vain yleisluontoisia esittelyjä ilman kritiikkiä. Plussaa kartasta, jossa näkyy kaikkien majapaikkojen sijainnit.
  • Travelpost - Kayakin omistama arvostelusivusto.

Hotellihuoneen varaus:

  • Booking.com - Booking.com on Euroopan johtava internetin kautta hotellivarauksia välittävä yhtiö. Booking.comin varauspalvelu on maksutonta. Se ei veloita asiakkailtaan varausmaksuja, käsittelykuluja tai peruutusmaksuja. Kirjoitushetkellä Lontoossa sijaitsevia hotelleja palvelussa oli 629 kappaletta.
  • Hotels.com - Hotels.com on erittäin suosittu ja kattava hotelli- ja majoituspaikkojen välittäjä. Lontoosta löytyi kirjoitushetkellä 847 hotellia, kun kokeilin testimielessä hotellin varausta. 

Comments